Leiderschap

Als gemeente geloven we in het meervoudig leiderschap zoals omschreven in Efeze 4 : 11. Om de Heiligen toe te rusten en tot opbouw van het Lichaam van Christus.

Voorganger

Mijn naam is Christian Sandner voorganger van Familiekerk Ruach. Samen met mijn vrouw Vera Sandner geven we leiding aan Familiekerk Ruach. Samen hebben we 5 kinderen.

Vanuit ons hart voor Jezus willen we graag zijn gemeente bouwen. We geloven dat Jezus het hoofd van de gemeente is. En willen jou graag uitdagen om Gods plan met jou leven te ontdekken en verder te ontwikkelen. Zodat je een sterk en gefundeerd geloof in Jezus mag hebben en hierin kan groeien. We hopen je een keer te zien in Familiekerk Ruach.

e-mail: christiansandner@familiekerkruach.nl

Oudste

Ik ben Gerard Postma, sinds 1 januari 2022 mag ik de gemeente dienen als oudste. Dit doe ik samen met mijn vrouw Esther aan mijn zijde.

Mijn grote passie is het Levende Woord van God en om dit aan Zijn gemeente over te brengen. Hierin wil ik Jezus Christus volgen en dienen. Belangrijk vind ik het om ook anderen te inspireren en gaven en talenten te zien ontwikkelen. Daarbij is de kracht van de Heilige Geest onmisbaar. Vol verwachting zien wij uit naar wat God wil doen in Zijn gemeente.

Wij zien er naar uit om u te ontmoeten in onze samenkomsten


e-mail: gerardpostma@familiekerkruach.nl