Israël Producten

Hallo allemaal,


De weken gaan snel en voordat we het weten is het alweer moederdag (op 8 mei).Gebruik die dag ook eens om iemand anders dan een moeder te bemoediging. Niet alle vrouwen zijn letterlijk een moeder (of oma), maar ze zijn meestal wel als een moeder voor iemand anders, door bijvoorbeeld op te passen of zorg te dragen voor een ander. Het is belangrijk om dit niet over het hoofd te zien! En wanneer een moeder zegt “ik hoef ECHT niets” dan wil ze diep in haar hart wel iets hoor! Misschien onbegrijpelijk voor mannen of zonen, maar zo werkt dat nu eenmaal bij de meeste vrouwen!!!


Dus: geen enkele reden om dit jaar “moederdag” over te slaan en wat is er dan mooier om haar een cadeautje met “Amour” te geven!Amour betekent “liefde” en “houden van”, zoals iedereen wel weet. Een lief cadeautje, met liefde, voor iemand waar je van houdt. Hoe mooi is dat. Met een cadeautje uit Israël zegen je dit land daarbij ook nog eens.


Daarom laat ik deze keer een aantal foto’s zien van de “Amour” serie uit Israël.Combineer het product met een mooie handdoek of badhanddoek in de kleur wit of blauw en je hebt een prachtig cadeau!Deze handdoeken zijn ook bij mij te bestellen en alles zonder extra verzendkosten natuurlijk. Het cadeau wordt op verzoek (en met liefde) mooi ingepakt!Ook kan het in een katoenen tasje gedaan worden voor €1,50 extra.


Bodylotion met olijfolie en honing  € 17,95
Bodyscrub vanille-patchouli  € 14,95
Facial soap € 12,95
Handcème olijfolie en honing  € 7,95
Lavendel set: voetencrème en multi-purpose crème  € 13,90 
Shea butter (body butter) vanille-patchouli   € 14,95
Showergel olijf en honing € 14,95
Zeep olijf en honing € 6,95


Hartelijke groet,
Tineke van der Laan
IPC consulentMobiel:
06-51136803
Email: ipc.consulent@gmail.com